30 aug. 2010

Nu är sommaren slut & bröllopskort

Idag har jag hjälpt grannen E att ta bort vår gemensamma pool. Tidigare hade han tömt poolen och idag hade han redan dragit iväg den när jag kom ut i eftermiddag för att hjälpa honom.Nu är poolen ursköljd, överdraget likaså och båda är upphängda över rep för att torka. Plattor är flyttade och det gäller även insynsskyddet så att det går att klippa gräset där igen.Nu efteråt känner jag av ryggen efter att ha flyttat tolv gångplattor, som vi använt för att få jämnare nivå på poolbenen.

Förra veckan gjorde jag och lämnade ett beställningskort jag gjort till en f.d arbetskamrat på Länsstyrelsen. Hon skulle på bröllop i helgen.Brudpar och bakgrund är maskade.

Motivet är färglagt med.......distresser naturligtvis med lite glitterlim samt twinklings.

Och det blev även ett stafflikort denna gång.

Spellbindershjärtan där jag färgat in med grön distress och sen handskrivit i dem.

En närbild på paret och bannern.

Ikväll ska jag beställa ljus och vila ryggen så att jag klarar av den späckade morgondagen.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!