25 aug. 2010

Hemma igen & nya saker att se fram emotDå var jag tillbaka igen efter en helg i Norge.

Många trevliga människor, många nyheter, ny underbar katalog och många snygga saker.Och titta på dessa. De blev genast mina favoriter.Visst är de underbara?!Om det är något som du blir nyfiken på går det jättebra att maila mig på ciza(snabela)hagholm.se.Och så har jag kommit fram till att åka buss i många timmar är inte min grej. :)

Trångt och det är jobbigt när värmesystemet antingen skickar ut svinkall luft eller jättevarm så att det nästan bränns.

Resan tog nästan åtta timmar. Tur att det var väldigt trevliga människor på bussen.Men nu är jag hemma och vardagen är här igen. Katterna och K hade saknat mig. Jag har haft tre små håriga plåster som turats om att vara nära eller på mig. Det är skönt att veta att man varit saknad. :)Beställningen på inbjudningskort skickade jag i fredags och jag hoppas de kommit fram. Bild på dem kommer imorgon.

Beställning på bröllopskortet blir klart och levererat imorgon då jag ska på pysselkväll med mina kära (f.d) arbetskollegor från Länsstyrelsen. Det ska bli jätteskoj att träffa dem igen. Det var så längesen jag såg dem eftersom de gick på semester medan jag jobbade i sommar.Sen är jag anmäld till Linköpingsscrap som är 11-12/9. Det ska bli superskoj. Så det har jag också att längta efter.Nya Magnolia Ink har inhandlats och senaste IKEA-katalogen har kommit. Så det ska bläddras och inspireras.Och ikväll blir det surströmmingsmiddag på K's kontor. Vi blir 16 stycken. Så då blir det lite klämmor med mandelpotatis, lök, tomater, gräddfil och surströmming. Mums. :)När det gäller pyssel kliar det otroligt i fingrarna efter att få göra julkort nu. Så fort jag är klar med beställningar och födelsedagskort ska jag dyka ner i mina julmotivslådor och börja stämpla och färglägga julmotiv. :)Och så kan jag stolt berätta att jag inte "bitit" (jag river av naglarna) på mina naglar på flera veckor och de börjar bli långa och fina nu. Det ser så fint ut och jag är så nöjd med mig själv. Nu ska jag banne mig hålla detta och inte börja riva dem igen. Här är ett foto från galamiddagen i lördags. Jag fick låna Pernillas nagellack. Det går i lila och är mycket snyggt. Nu var det blått ljus just då, men tyckte att det blev fräckt ändå.

Har man mycket att se fram emot hinner man inte tänka på det tråkiga vädret utanför. Regn, molnigt och blåsigt. Jag tror att sommaren är över nu. Klockan 21 är det kolmörkt hos oss. Jag tycker det är lite mysigt. Jag har börjat tända ett treveksljus med doften äppelträdgård/vamiljkräm. Det doftar såååååå gott.Till slut måste jag visa en söt liten älgväska jag köpte på en mack i Håby (Munkedal).

Den var så bedårande att jag inte kunde motstå att köpa den. :)Och tycker ni att bildkvaliteten inte är den bästa, kom ihåg att jag tagit samtliga bilder med min iPhone. :)Nu ska jag förbereda mig inför kvällens middag.

KramP.s Lämna gärna ett litet avtryck här. Då blir jag glad. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!