13 aug. 2010

En ny liten kompis

I vintras skaffade vi en ny dator till mig då min dåvarande laptop blev väldigt virusattackerad. Den hade några år på nacken och jag behövde något med mer kräm och vi satte ihop en stationär till mig. Denna dator tycker jag jättemycket om fortfarande, men jag är mer fast var jag sitter.Igår åkte vi till sta'n för att leta efter en liten laptop till mig. Efter ett antal affärer hittade vi en som var bra. Dock dyrare än vad vi tänkt oss, men jättebra.Liten, nätt, snabb, smidig, kanonbra batteritid, bra med RAM-minne samt hårddisk och Windows 7 Premium. Märks det att jag är jätteglad i den redan? :)

Det känns jättebra att kunna alternera. Ska jag jobba med bilder sitter jag vid den stationära och vid surfning på bloggar och Facebook blir det med denna lilla godingen.Vi försöker få saker gjorda nu under K's sista semestervecka men samtidigt vila och ta det lugnt. Jag är otroligt trött hela tiden, men enligt läkaren igår är det bara att gilla läget och vänta på att järntabletterna ska hjälpa (vilket kan ta en till ett par månader).Har tänkt att sätta mig imorgon och pyssla lite. Jag har lite födelsedagskort att göra. Sen ska jag börja med årets julkort tänkte jag mig. Något jag verkligen ser fram emot. Har skaffat lite julstämplar som kom ut förra året på div reor. För mig är de ju nya och jättefina så det ska bli så mysigt att skapa med dem.Nu är det dags att se en repris på Criminal Minds på Kanal 5 och sen sova.GodnattKram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!