5 aug. 2010

En liten semesterresa

Vi är iväg hos svärföräldrarna nu några dagar. Grannarna passar katter och hus och håller dem sällskap.

Igår svängde vi inom Magnolia i Borås. Hittade naturligtvis en hel del. Och det som var slut skulle skickas hem till mig fraktfritt. Det kallar jag service. :)Idag blev det en tur till Kungsbacka och Billdal för lägenhetsvisning (inte till oss) och sen fika hos bekanta.Imorgon blir det Scrap & Hobby i Sävedalen och efter det besök hos Kalles faster med man på Orust. Där har jag aldrig varit. Det ska bli jättetrevligt. Ska ta med kameran.Har en del saker som jag pysslade i helgen med Jennie, men jag har inte tagit kort på det än så det kan jag inte visa. Men två födelsedagskort är klara samt bröllopsboken K fick i bröllopspresent. Och jag har lagat mina jeans ( 2 åar) samt en skjorta till K. Ett par jeansshorts har jag påbörjat till honom så de ska bli klara när vi kommer hem igen.Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!