4 juli 2010

Värmebölja & beställningskort till en blivande 40-åring

Hej allihop i värmen!

Ja nu är det verkligen högsommar.
Igår var det som mest 33° i skuggan. Jag led verkligen att det var så varmt. Och så var vi bjudna på bröllopsfest till vänner/bekanta som gifte sig i maj men som hade sin fest igår hemma hos sig.
Jag hade gjort ett kort och grannarna hade köpt tre sällskapsspel som vi totalt var fem att dela på.

Väl på festen försökte jag röra mig så lite som möjligt och hade konstant på min lilla batteridrivna, blå handfläkt. Utan den hade jag mått ännu sämre och det vill jag inte tänka hur det hade varit. Sen satt jag en hel del i deras källartrappa då deras luftvärmepump är belägen där och blåste kalluft. Det var himmelskt att sitta där och det var sällan trappan var helt tom på folk. :)
De hade lagat all mat själva och den var verkligen gudomlig. Jättegod pastasallad och pajer. Mums.
Och ett antal glas med iskallt mineralvatten slank också ner för min del.

Fyra timmar klarade jag av att vara där. Sen mådde jag för dåligt och var totalt utmattad. Så då åkte vi hem, satte på AC'n och sen låg jag i soffan och försökte må lite bättre.

Idag är det också varmt, men det fläktar lite mer och är några grader "svalare". Detta gör att jag kan vara nere i pysselrummet utan att svettas bort. Dock har jag min usb-fläkt igång.Min arbetskamrat, tillika den som intervjuade mig inför min praktikplats, beställde ett födelsedagskort till sin man, som fyller 40 nästa vecka.

Som tur är påminde hon mig att hon behövde kortet i fredags så jag satte mig i torsdags kväll för att färdigställa kortet. Jag hade börjat på det tidigare.

Jag undrar om någon kan gissa vad han stora intresse är. ;)


Egentligen ska kortet hänga, men jag var orolig för att förstöra det då, så jag lät bli det.FramsidanNär man öppnar upp det.Hela insidan.
Om ni inte gissat det gillar Björn att orientera. :)Foambokstäver är roliga att använda. Och lite killigt/manligt också, iallafall i svart. :)Här har jag först stämplat kompasstämpeln (memento sand). Det är Artemio och är inhandlad hos Designat. Efter det har jag stämplat grattis (Minelle).


Det var vad jag hade att visa nu.
Jag hoppas att ni alla mår bättre av värmen än vad jag gör.
Ha en fortsatt trevlig söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!