21 juli 2010

Sommarswap hos ScrapLinda

I påskas var jag med i en swap hos ScrapLinda. Det var trevligt, så jag tänkte att jag är med även nu i sommar.hemlig person i swappen. Enkelt och trevligt.

Så i fredags postade jag mitt paket till Ellinor. Tankspridda jag glömde naturligtvis att sätta på porto, men posten hade varit jättesnälla och låtit det gå fram till henne ändå. Ibland har man tur. :) Och glad för paketet blev hon också. :)

Här är ett foto jag tagit på kortet jag gjorde till Ellinor.Albumpapper som jag stämplat på. Stämplarna samt dynfärgerna är från Designat.
Dynorna är Hero Arts Chalk ink  i färgerna Latte, Cerulean och Iris.
Sommarstämpeln är från Prickiform.


Och i fredags fick jag mitt paket av Diana.


Tack Diana för paketet.Till sist kommer en liten bild på Duracell.
Våra andra katter älskar att jaga, leka och sen oftast äta sina offer. Men Duracell är inte som alla andra katter. Jag tror mer och mer att hon är vegeterian. Hon påminner mycket om tjuren Ferdinand. Hon sitter bara där och tittar. Rör inte en fena. Inte en enda tass sträcks ut för att fånga fjärilen. Hon bara tittar. ♥


Så här satt de två länge, innan fjärilen flög upp och satte sig i taket. Sen gick Duracell.

Nu ska jag lägga mig i hammocken och läsa lite.
Ha en härlig onsdagkväll.

Kram 100kr ska man handla saker för samt ha med ett litet kort där det står vem paketet är ifrån och skicka till en

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!