11 juli 2010

Marknadsundersökning

När jag gick starta eget-kursen i våras hade vi en vecka bara med marknadsföring. Då skulle vi även ha marknadsundersökningar. För min del var det ingen brådska att ha den gjord just då. Frågorna hade jag gjort, men eftersom jag vill nå ut till många, bad jag min älskling och privata IT-support att göra en sida för undersökningen, och den är nu äntligen färdig (jobb och annat har kommt i vägen).


(Bild lånad från fanpop.com. Klicka på bilden för att få originalbilden)


Så jag hoppas nu att folk vill hjälpa mig och svara på frågorna. Vissa frågor kanske mer berör ni som bor i Östergötland, men flera av frågorna gällande prisnivå m m är mer allmänna frågor så jag hoppas att ni kan hjälpa mig. Jag skulle bli så glad.
Och skicka gärna vidare länken till marknadsundersökningen om ni kanske känner andra som är pyssliga eller vill prova på. Skicka på Facebook t ex. Där finns även Pysseldags. :)

Länken är

http://hagholm.se/pysseldags/

Alla som svarar på alla frågor kan få en liten belöning om de så vill. Men den tänker jag inte avslöja här. :)

Jag hoppas ni vill ställa upp och hjälpa mig. Den tar bara några få minuter.


Kram på er alla

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!