16 juli 2010

Bröllopsdagen i bilder

I onsdags hade vi bröllopsdag. En helt underbar dag blev det. Vädret var jättefint. Båda slutade tidigt och allt flöt på perfekt.

Kalle kom hem kl 16. Då hade jag förberett och fixat picknick och gömt allt i bilen.
Vi åkte småvägar till Bergs slussar och spelade minigolf.

Personligen tyckte jag nog inte att det var mycket till äventyrsminigolf om man jämför med Varamon, Gränna och Vadstena. Men det var mycket finare och fräschare nu än det varit tidigare.


Efter minigolfen (som Kalle vann med fyra slag) fick han lösa rebus nr två och kom fram till att vi skulle ha picknick. Vi gick tillbaka till bilen och hämtade stolar och kylväskor. Han sken upp när han såg kaffetermosen. han är så söt. ♥♥♥

Vi satte oss på en brygga, som är belägen vid minigolfen och den nedersta slussen till lagunen. Där var lite skugga och perfekt utsikt.Jag hade köpt must (får ju inte heta cider alltid) som var alkoholfri (naturligtvis) som vi skålade i.
Äpple/jordgubb var smaken.När vi satt där och åt våra baguetter med räkor och räksallad kom det en båt som skulle lägga till i lagunen. Det var häftigt att se. Tänk att man kan vara så fascinerad av sådana saker som slussning.


Efter baguetterna blev det då kaffe och Maryland double chocolate chip cookies (Kalles favoriter).


När vi fikat klart fick han lösa rebus tre och fyra och kom fram till att det skulle bli Bosses glass samt bio och se A-Team. Men det var ett bra tag dit så vi packade ihop sakerna och tog en promenad längs slussarna neråt Roxen i lugn och ro.En liten pilfink satt och sjöng så fint när vi gick förbi. Jag bad den sitta kvar så jag kunde ta foto på den. Två sekunder efter det att jag tagit fotot flög den vidare.
En liten gräsand hade precis badat och tog igen sig på kanten.


Långt bort i horisonten skymtar man Gärstadverken. Vattnet är Roxen.

När vi väl gått vår lilla runda i lugn och ro satte vi oss i bilen och for mot sta'n.
Väl där parkerade vi och gick mot Bosses, där vi köpte varsin glass. Då vi hade mycket tid kvar innan bion promenerade vi runt lite i sta'n och tittade på folk och byggnader.

Och här ser ni det vackra smycket jag fick i bröllopspresent av Kalle. :)
Det går att dra ägget för att bestämma hur högt det ska sitta på halsbandet. Smart eftersom alla inte har lika stora halsar.

Filmen var överraskande bra. Rolig och spännande. Vi satt längst bak och delade en soffa. Så bra har jag aldrig suttit förr. Gott om benutrymme. Dock tog luften slut när det var ca 30 min kvar av filmen. Det var inte så trevligt. Satt och mådde lite halvdåligt.

Efter bion bar det hem.
En kanondag. Lugnt, avkopplande, mysigt, gott, trevligt. Vad mer kan man begära?! :)

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!