12 juli 2010

Alla tar semester

Precis alla tar semester, förr eller senare.
Denna vecka är det ännu fler som har semester än förra, iallafall här på kontoret. Det är verkligen öde. Och jag förstår varför de är på semester (förutom behovet av ledighet). Det är så oerhört varmt i hela byggnaden. Det är tropiskt klimat i mitt rum och jag gillar det faktiskt inte alls.

I år har t o m godiset tagit semester.Annars är jag i full gång hemma med förberedelser inför onsdagens aktiviteter. Jag och Kalle firar ♥9 årig bröllopsdag♥ då. Herregud så längesen, och ändå känns det inte så. Jag har lovat att ta ansvaret för bröllopsfirandet i år. Har tyvärr lite idétorka på ett område, men som tur är så kan man ju söka på nätet. Så det ordnar sig säkert. Har lite saker jag måste fixa både idag och imorgon. Jag hoppas jag hinner (och orkar) göra klart allt i tid. Det hade varit lite jobbigt annars. Men det ska nog fixa sig. Tur att han jobbar över så mycket som han gör. Då behöver jag inte gömma och smussla så mycket hemma som jag skulle behöva annars.

Var ute och åt på lunchen. Det var väldigt varmt och tryckande. Jag kan villigt erkänna att jag inte alls ser fram emot att behöva ta en promenad även sen efter jobbet. Men det är inte mycket att göra åt. Jag är så illa tvungen.

Jag hoppas att ni som är lediga svalkar er i sjöar, hav, pooler eller dylikt.
Jag hoppas också att ni kan njuta av värmen.
För er som inte kan så lider jag med er.

Och glöm inte att svara på min
marknadsundersökning. :)

Ha det bra i solen.
Kram


Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!