15 juni 2010

Tjoho & attans

Ikväll har Kalle fixat nät till min dator. Så nu har jag ett fullt fungerande kontor! Tjohoooooooo

Och så har vi löst frågan om varför vår digitalbox bara funkar emellanåt och inte vidare bra.
Det beror på det IR-system som vi kör med för att kunna titta på tv i sovrummet. Det systemet stör digitalboxen, så vi kommer inte kunna köra det längre. Liiiiiiite irriterande. Men nu vet vi iallafall vad som är "fel".

Lite hushållssysslor är gjorda och middag bestående av div rester har jag fixat.


Ett kort är klart. Veckans matkasse har kommt och varorna har lagts in.
Jag var och handlade mat innan.Och ikväll hade vi besök av en mörkspräcklig katt som gärna hade kommit in i huset om den hade fått. Söt och såg så ensam ut. Vi har aldrig sett den förut. Verkade helt orädd för människor och såg t o m lite kelig ut.
Men vi kan inte ta hand om den om så skulle vara fallet. Våra tre skulle aldrig acceptera ytterligare en katt.
Vi får se om den kommer tillbaka igen eller om den är som ena stallkatten som springer iväg och bor hos folk som matar henne under sommarmånaderna.Och så har jag hittat mina masker som jag "varit av med" ett tag. Det är farligt att möblera om/flytta. Men nu ligger de framme och är redo att användas. Frågan är bara när eftersom jag inte lär hinna pyssla mycket imorgon.

Nu är det iallafall sängdags.
Ha en trevlig tisdag.


Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!