14 juni 2010

Strukturering & planering

I helgen sydde jag klart mina gardiner till kontoret samt fick ner datorn. Igår höll vi på med kontakter och sladdar till datorn så att jag har nät, men Kalle lyckades inte få igång det, trots att det funkade fint när vi kopplade till hans laptop istället. Mycket mystiskt.
Och eftersom alla bilder och skisser ligger på servern kommer jag inte åt dem nu när jag behöver inspiration för några födelsedagskort som ska göras. Jag hoppas dock att Kalle löser det ikväll.

Så här ser det iallafall ut vid datornhörnan nu. jag tyckte det blev riktigt mysigt. :)


I lördags hade grannarna bjudit folk att spela brännboll, vilket det också gjordes trots att det blåste och regnade rejält emellanåt. Själv passade jag barn och gick sen in för att slippa frysa.

Efter detta stod alla män ute och huttrade i regnet medan de grillade, för grillas skulle det.
Kvinnor och barn stannade inomhus och försökte underhålla barnen så gott det gick.
En mycket lugn kväll blev det på det hela taget.

I veckan måste korten bli klara. I helgen åker vi till Nyköping och till gammelmoster för att sätta ihop två garderober vi köpt å hennes vägnar. Vi passar på att umgås lite och sova över.

Och i eftermiddag måste jag tilläggshandla lite mat för att vi ska kunna laga maträtterna som vi får i veckans matkasse någon gång ikväll. Så den menyn måste jag planera hur den på bästa sätt kan användas i veckan. Detta eftersom Kalle nu pendlar och kommer hem ganska sent varje dag. Inte vidare skoj kan jag tycka, men det är ju tidsbegränsat. Så för att allt ska bli gjort hemma så måste jag strukturera och planera för att det ska fungera så bra som möjligt och att ingenting glöms.

Imorgon efter jobbet ska jag åka till Designat till gulliga Camilla. Dit kommer även rara Jennie och underbara Emelie. Det ska bli trevligt att träffa flickorna igen. Det blir så sällan nu tyvärr så viss abstinens finns. Så jag ser verkligen fram emot imorgon.


Till sist en liten bild från igår kväll när vi skulle klippa till kabel och sätta kontakter i (eller vad det heter till nätkabel). Pilligt jobb, men det går.Ha nu en fortsatt trevlig måndag.
Kram

P.S Lämna gärna en liten hälsning att du varit inne. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!