20 juni 2010

♥ Grattis min älskling ♥

♥ Idag fyller min älskade, min make, min bästa vän Kalle år.

Jag började dock fira honom redan i onsdags (tror jag att det var).
Jag hade handlat kläder till honom och jag har så svårt att hålla mig så han fick kläderna på kvällen. Ok, så fort jag kom hem (vilket var på kvällen). :) Kläderna (tre skjortor och tre par trekvartsbyxor) uppskattades mycket.

Inatt hade jag koll på klockan och vid midnatt fick han sitt kort, som faktiskt var en tavla.

(OBS! tagen med mobilen)

En tjockare canvastavla som jag inhandlade på Panduro när de öppnade i Norrköping i våras.
Tavlan är inspirerad av skivomslaget de gjort till sin skiva och jag tänkte det skulle vara ett kul minne att ha. Och han blev jätteglad för tavlan.
Jag har fått med i stort sett alla låttitlar från skivan. Jag har fått med morsekod och binära tal. Så jag är riktigt nöjd med tavlan. Och jag ska ta bättre foton på den. Men detta är bättre än inget alls. :)
Och på baksidan var en liten lapp där det stod att vi skulle gå på Forever Young om han vill. Så jag ska beställa två biljetter till det i veckan. :)

Imorse fick han den traditionella frukostbrickan med duk där det står grattis, hans flagga som han gjorde när han var 10 år, en liten kopp kaffe, en macka som är lite pimpad samt resterande kort som han hade fått.

Mycket firande annars har det inte blivit. Han har klippt häcken hos gammelmoster i Nyköping (som vi åkte till igår) och jag skruvade ihop den andra av de två garderober vi hade införskaffat till hennes badrum. Garderoben är den samma som jag har i kontoret (i mitten på bilden).


I kväll tvättar jag. Inte vidare roligt, men det måste göras. Jag behöver leta fram pyssel som jag ska sitta med imorgon kväll när vi ska sitta ett gäng från jobbet och pyssla. Så jag behöver ta med mig lite saker. Men då måste jag bestämma mig redan ikväll vad jag ska använda för kortvikning, papper, färger m m. Men det ska nog gå bra. :)
Sen blir det en tidig kväll. Jag har sovit uruselt inatt tyvärr.

Jag hoppas att alla ni andra haft en riktigt härlig helg och att ni får en solig och härlig vecka.
Kram

P.s Om någon undrar hur mycket Kalle fyller kan man ju räkna ut det m h a det binära talet på tavlan. Binära tal är ett talsystem som endast består av ettor och nollor. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!