21 juni 2010

Aktivitetskalender & Födelsedagskalender

Jaha. Då var det måndag igen. Jag har 23 arbetsdagar kvar och endast fyra måndagar kvar efter idag att avverka. Tiden går fort.

Det var segt och långdraget som smältost att komma upp imorse. Jag var jättetrött eftersom jag hade sovit så dåligt natten lördag till söndag. Men vi kom upp. Hann få ihop lite pysselsaker till ikväll innan jag var tvungen att bege mig in till sta'n. Hade världens tur och fick absolut sista parkeringsplatsen på personalparkeringen. Annars hade det blivit det intilliggande parkeringshuset och ca 50-70:- för att stå där.

Jag har gjort en aktivitetskalender i word. Där har jag fört in aktiviteter som jag på egen hand planerat, Kalles aktiviteter och våra gemensamma aktiviteteter. Beroende på vems aktivitet det är har de fått olika färger. Allt för att det ska vara så tilltalande som möjligt samt lätt att följa.

Dessutom kom jag på att jag ska skriva ut en kalender som finns där jag ser alla födelsedagar jag lagt in i birthday.se. Dessa ska jag försöka skriva ut i A6- eller A5-format för att sen använda min BIA (Bind It All) och göra en söt liten födelsedagskalender. Så håller man lättare reda på alla födelsedagar lätt och behöver man är det bara att byta ut en sida mot en ny, utskriven sida. Smidigt. Blir inte lika kladdigt och lätt att uppdatera. :)

Ikväll blir det till att göra blommor. Det blir melittablommor som Tesa lärde oss att göra på Prickiformdagen. Sen blir det även blommor som jag gör m h a dessa, som jag köpte hos Camilla på Designat förra veckan.


Sen blir det lite utstansade retroblommor som jag ska försöka göra lite annorlunda, m m. En riktig växtkväll iallafall. :) Själva vikningen har jag inte bestämt mig för än, men tror mig ha kommit på hur bakgrunden kommer att se ut.

Biljetter till
Forever Young-konserten är beställda. Det är så lätt att glömma bort det. Men det är nu fixat. Det ska bli kul. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!