3 maj 2010

Vecka tre av fyra är igång

Ny måndag igen. Det är redan tredje veckan av totalt fyra. Nästa onsdag slutar vi kursen. Då ska vi kunna massor. Shit. Spännande men skrämmande.

Idag håller vi på att räkna nollpunktskalkyl. Det är spännande. Lite trickigt för mig eftersom jag tänkt göra detta på kvällar och helger och ha ett vanligt jobb på dagarna (om jag har tur). Jag måste vara konstig som tycker det är kul att räkna ut och se vad jag kan ändra och förbättra och räkna fram och tillbaka, medan jag har en bakom mig som konstant suckar. Om det är för att det är för lätt eller för tråkigt vet jag inte, men det är ett himla suckande.
I veckan blir det även likviditets- och resultatbudgetar som vi ska räkna. Skoj. :)

Hemma ligger Kalle och mår rejält dåligt. Stackar'n ♥. Hostig, jätteförkyld och pollenallergi. Hur kul kan det bli? Och så är inte jag hemma förrän vid 21-tiden ikväll heller. Så han får klara sig helt själv.

Var förbi Länsstyrelsen i fredags för att få min närvaro påskriven så att jag kan få pengar från Försäkringskassan. Jag hoppas att enhetschefen skriver på och lägger det på posten idag. :)

Gör allt för att själv inte bli sjuk. Känner mig helt slut och väldigt hängig, men försöker hålla igång och kurera mig på bästa sätt. Har inte tid att vara borta från kursen eller vara sjuk. Och i helgen åker vi till Göteborg för att fira svärmor samt gå på Page-konsert. Så tid till det finns inte.

Nu ska jag strax ta och äta min lunch. Sen ska jag läsa lite i min ekonomibok innan det är dags för eftermiddagens räkneövningar. :)

Ha en fortsatt bra måndag.
Och skriv gärna en liten hälsning att du varit här och läst.

KRAM

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!