24 maj 2010

Varje litet steg räknas

Varje dag händer det något litet i kontoret.
Efter förra veckans
föreläsning med Jan Bylund och David Lega försöker jag nu att ta ner mina ambitioner lite. Inte stressa livet ur mig och att även hinna samt orka ha kul och njuta av saker och ting.
Många kloka ord sades och jag antecknade (naturligtvis). Dessa visdomsord (som inte är några nyheter) ska jag göra småtavlor av och hänga upp lite överallt i huset. Bra små påminnelser att titta på när man är hemma. Man behöver påminnas om de uppenbara sakerna för att komma ihåg. :)

Lördag till söndag var vi på kalas. Det var jätteskönt att komma bort bara över en natt. Kunna njuta av vädret.
Igår när vi kom hem satte jag upp fyra st LACK-hyllor i ena hörnet ovanför skrivbordet.
De sitter nu på två höjder och i vinkel med varandra. Jag blev mycket nöjd. Dock orkade jag inte ta ner några böcker, utan det ska jag göra idag hade jag tänkt. Supernöjd med att ha fått upp dem lade jag mig sen och vilade och läste bok medan Kalle var iväg på operarep.Visst, i denna takt tar det längre tid, men samtidigt så är det ingen stress över det. Det blir ordentligt och jag hinner känna efter hur jag vill ha det.

Förutom att få ner lite böcker har jag förhoppningar på att vi ska ge oss på Billybokhyllorna. Jag önskar så att vi hade haft normal takhöjd, men nu har vi ju tyvärr inte det utan måste såga av en bit av bokhyllorna. Så det ger ju lite merjobb. Annars hade de varit ihopskruvade för längesen. :)Och det var så mysigt att kunna sitta i nya pysselrummet/kontoret och göra tavlan till Anette i fredags. Ljusare (fler lampor och ljusare skrivbordsyta) och mysigare att sitta där. Jag stortrivdes verkligen att sitta där så hur kommer jag då inte att känna det när sakerna verkligen är på plats?!

Men nu är lunchen slut så nu ska jag fortsätta arbeta.
Nere på den gigantiska gräsmattan utanför mitt fönster håller en tjej på att träna lydnad med sina två hundar. De ska jag också titta lite på. Det ser så roligt och härligt ut och de har jättekul alla tre.

Jag hoppas att ni alla har ett jättehärligt väder och kan njuta av det.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!