21 maj 2010

Pyssla ikväll

Fredag redan och jag har nu varit på min praktikplats i en vecka (totalt fyra - nio veckor kvar).
Det rullar på för fullt och mitt första utskick är gjort. Pressmeddelande har kommit ut och det har skrivits om det i tidningar och t o m varit på tv. Dock har inte jag varit med eftersom jag är praktikant, men det är jag som sköter det.

Pressmeddelandet
Länsstyrelsens info
TV4-öst


På fritiden denna vecka har vi varit på återbesök för att handla vägghyllor som vi glömde att handla förra gången vi var där. Det man inte har i huvudet får man ha på listor. Dessutom blev det inköp av mer allergimedicin. Förutom allergi mot gräspollen börjar jag även reagera mot björkpollen m m, så att jag går redan nu på medicin. Lite trist, men inte mycket att göra.

Fler saker har flyttat ner till nya pysselrummet/kontoret. Dock är inte Billybokhyllorna sågade och ihopsatta än. Detta mycket p g a den tropiska värme vi haft denna vecka. Mycket tryckande värme och fuktigt. Tvi till det tycker jag. Åskan har legat i luften, men inte kommit hem till oss. Bra om man ser det elmässigt, men vädermässigt skulle vi verkligen behöva rensa upp nu. Så Kalle fixade med AC'n i tisdags kväll så att det går att sova på nätterna. Jag säger det varje vår, men jag är så glad att vi fick den. Vi hade inte klarat oss utan den.
Och för att få ännu bättre luft på övervåningen satte Kalle ihop en grind igår som sitter till gamla pysselrummet.Det gör jättemycket att vi kan ha öppet så mycket som möjligt. Det blir bättre ventilation och vi kan få korsdrag, vilket inte är helt fel.

Hurtsarna jag fick från Kalles arbetsplats fick komma in igår. Dock vet jag inte exakt var de ska stå, men de har ialafall kommit in. Lite är bättre än inget. :)
Fler saker har flyttat ner från gamla pysselrummet bl a ena skrivbordsstolen så att jag har någonstans att sitta. Det är aldrig fel. :)
Datorn och alla böcker är dock fortfarande kvar i gamla rummet. Hyllorna måste upp först. Det får vi se när vi hinner det. Är det inte för fuktigt kanske Kalle kan sätta upp hyllorna ikväll medan jag pysslar. För ikväll ska det pysslas och då menar jag med stämplar, färger och annat. :) Men vi får väl se. Det ska i vilket fall som helst bli mycket mysigt att sitta ner och pyssla. Och kul att faktiskt inviga nya rummet, för jag har inte kunnat eller hunnit sitta där och göra något än. Så det känns lite högtidligt. :)

Gissa vem som glömde ta foto på bröllopskortet som brudparet fick i lördags?! Jodå. Det var så mycket att tänka på så att ta foto på kortet fanns inte i tankarna alls. Det var som bortblåst. Så är det när man är förvirrad och stressad. Och på tal om det letade jag i över en timme igår efter mitt lilla USB-minne där min affärs- och marknadsplan låg. Detta skulle jag skicka in till en av lärarna för kursen för att få ett utlåtande. Jag letade och letade. Fick rensat min handväska bl a. Jag har alltid USB-minnet på ett och samma ställe - i min kalender, men inte nu naturligtvis. Till slut kom jag på att jag säkert stoppat det på mig förra onsdagen när jag satt på Kalles kontor och jobbade. Det gällde bara att komma på vilka kläder jag hade på mig. Och jag hittade det mycket riktigt i ena jeansfickan. Så det är gjort. Så himla skönt att ha det inskickat. Och så skönt att få bocka av saker från att göra-listan. :)

Imorgon blir det 50-årskalas. Det ska bli trevligt. Sover över gör vi också, så det blir som en liten minisemester. Därför hade det varit så skönt att få gjort en hel del idag när vi kommer hem. Så det hoppas vi på. :)

Ha nu en jättehärlig fredag och helg och pingst för er som firar det.
Och grattis till ♥ Lisa och Mats ♥ som gifter sig imorgon.

Kram på er alla

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!