11 maj 2010

Min första pappersblomma i 3D

Igår var jag hemma hos Emme och pysslade. Jag började på en några kort som ska göras och hon gjorde ett kondoleanskort. Jag hjälpte henne och gav henne lite tips och idéer. 25 st inbjudningskort till henne gjorde vi också.

Vi hade en underbar dag, bortsett från ett litet besök i en affär där vi blev väldigt otrevligt bemötta. Usch för sådana människor. Jag går inte tillbaka till en affär där jag blivit dåligt behandlad och kommer således inte att sätta min fot där igen. Och jag tyckte riktigt synd om Emelie. En sådan affär förlorar på att vara otrevliga mot kunder.

Jag provade min nya stans som jag inhandlade i fredags. Det är en blomstans och jag skulle prova på att göra egna blommor. Jag har sett en tutorial (beskrivning) hur man gör och nu skulle jag testa.

Det var lite pilligt, men roligt. Och jag blev nöjd med min första blomma.

Min första pappersblomma gjort utifrån en stans. Kanterna är chalkade. Jag blev mycket nöjd.

Inte så illa, eller hur?!

Idag när vi kommer hem ska jag tvätta av skrivborden och måla dem så att jag kan börja använda dem snart. Dessutom ska jag ta och skruva upp lite fler tavellister på kontoret samt bära ner lite fler saker från gamla pysselrummet. Jag ska även be Kalle såga till Billybokhyllorna så att vi kan skruva ihop dem, förankra dem och sen kunna fylla dem med saker. :)

Jag har även ändrat lite här på bloggen idag så att det ska bli lite bättre med fonter och storlekar. Jag hoppas det är bättre nu. Jag har även startat en grupp på Facebook idag. :) Lite kul faktiskt. Jag hoppas bara att jag gjort rätt. Så där får man gärna gå med. :)

Nu ska jag fortsätta att avverka min "att göra-lista". Det är en hel del punkter kvar på den.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!