14 maj 2010

MålarePå deltid iallafall - sådan känner jag mig just nu.
Jag håller på att måla om skrivborden samt en byrå till att bli vita. I ett litet rum behövs det ljus och vitt är aldrig fel.
Igår blev sakerna grundmålade och idag kom första lagret (av två) snickerifärg på. Det kommer att bli så fint!

Annars passar vi på att städa och tvätta undan. Vi har varken hunnit eller orkat göra det nu. Så det är verkligen jättebra att det är långhelg nu. Det var välbehövligt.

Idag blir det en ny sväng till IKEA. Jag misstänker att jag lär ångra det djupt då det är dåligt väder och många har klämdag. Men vi behöver dit. Vi ska handla garderober till gammelmoster och jag behöver lite knoppar samt några hyllor till kontoret. Så det är bara att ta sig dit. :)

Imorgon är det bröllopsdags. Två av våra vänner gifter sig och vi är bjudna.
Bröllopskortet brukar jag ha gjort i god tid innan, men det har inte hunnits med nu med allt som händer. Jag började på det i måndags hos Emelie, men har tänkt göra det klart idag. Det är inte så mycket kvar att göra. Så det är väl det allra närmsta jag har att göra just idag. Jag hoppas på en lååååång och produktiv dag och att alla ni andra kan ta det lugnt, koppla av och bara njuta. :)

Ha en härlig fredag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!