29 maj 2010

Fiffigt med en Stamp-a-ma-jig, men går att göra en själv, gratis

God eftermiddag!

Idag är en mycket seeeeeg dag, värre än kola som legat och blivit varm i solen.
Igår var vi nämligen i Stockholm för att närvara på releasefesten som Page hade. Page består av Eddie Bengtsson och Marina Schiptjenko och firar nu 30 år som grupp.

Vi åkte direkt efter jobbet och var lagom framme på Sugar Bar/Hatam för att äta lite mat innan Page och förbanden Vision Talk och La Dolce Vita skulle spela.
En lång men jättetrevlig kväll var det. Träffade och pratade med en hel del folk, bl a just Eddie, som berömde Kalle för deras skiva Med Rytmen i Rymden. Dock var det trångt och en del av publiken hade druckit lite för mycket och var lite stökiga, vilket var lite trist minst sagt.
03.45 var vi hemma imorse. Då var vi bra trötta kan jag meddela. Så vi sov länge idag, vilket var skönt och behövdes.

I och med detta har jag inte gjort något på kontoret idag, men det kommer snart. :)
Däremot har jag surfat lite och hittade denna film, vilket verkligen inspirerade mig då jag tycker det är lite bökigt och svårt att maska snyggt när figurer ska sitta på saker. Så kolla in denna först.


En jättebra idé, men det är säkert inte det lättaste att hitta en Stamp a ma jig. Dessutom är den säkert inte så billig i Sverige heller om man skulle hitta en.

Tesa bloggade om en gratisvariant med Duploklossar på Tesa Prickiformar. Och idag när jag såg filmen ovan tänkte jag att nästan alla har ju någon form av plats man kan använda som man stämplar på och lägger rätt till klossarna så att man vet var man ska stämpla nästa stämpel. Otroligt billigt, smart och enkelt. Vad mer kan man begära? Dock funderar jag på att bygga mig av vanligt LEGO. Då kan jag lättare bestämma längd och tjocklek än vad jag kan göra med Duplo. Det går ju åt fler bitar med LEGO, men det ligger ändå bara i en låda. :)

Nu ska jag nog ta mig i kragen och bära ner lite saker till kontoret.

Är det mycket tjatande om kontoret?
Är det någon som är nyfiken på att se hur det ser ut nu?

Lämna gärna ett litet avtryck här. :)

Ha en fortsatt härlig lördag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!