12 maj 2010

Färdigutbildad?

Idag var sista dagen på starta eget-kursen.
Lärarna repeterade en hel del och gav lite sista minutentips till oss.
Vi fick hålla en presentation, som från början var tänkt att hållas som en säljpresentation just för att vi skulle få öva oss.  Men riktigt så blev det inte för de flesta.

En kontaktlista såg jag till att upprätta så att vi kan komma i kontakt med varandra sen om det är något.


Vid lunch blev vi bjudna på smörgåstårta. Det var mycket gott. Vi satt och pratade och hade mycket trevligt, samtidigt som att det märktes att många tyckte det var synd att det var sista dagen. Men kontakten kan man alltid hålla med de man vill. :)

På eftermiddagen kom en representant från Arbetsförmedlingen för att berätta lite vad som händer nu efter kursen.

Frågan är ju nu - känner jag mig färdigutbildad?
Absolut inte!!! Men jag har fler verktyg nu än vad jag hade innan kursen och jag rekommenderar varmt att gå denna kurs om man är i tankarna att starta företag. Det är så många saker som är viktiga som man kanske inte tänkt på innan och som man kan få hjälp med. Och våra tre lärare är otroligt hjälpsamma och vill att det ska gå bra för dem som går kursen, och ställer därmed upp också.


Vid 14-tiden slutade vi och vi tog farväl av varandra. En av klasskamraterna träffar jag på tisdag redan och en annan har jag bokat en träff med i juli. :) Jag längtar redan. Tur att Facebook finns. ;)Nu sitter jag på makens kontor. Jag har, som vanligt nästan, fikat med hans arbetskamrater. Det är så underbart att jag är så välkommen hit att sitta här fastän Kalle är ute på uppdrag. Det värmer verkligen. Och det underlättar ju otroligt mycket att jag kan sitta här. Jag får massor gjort när jag sitter här. Jag har tillgång till en egen plats med dator. Kanonbra.

Om jag orkar ikväll ska jag fixa lite på kontoret. Det hade varit skönt om jag kunde få gjort något där idag. Och så måste jag fixa och förbereda inför bröllopet vi ska på nu på lördag. Det drar ihop sig. :)

Men nu ska jag fortsätta här att vara produktiv.
Ha en fortsatt trevlig och bra onsdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!