5 maj 2010

Ett rosa stafflikort/easel card

Halva veckan har redan gått. Jag tittar mig förvirrat omkring och undrar vem som snodde klockan och skruvade fram den så att jag inte hinner allt jag måste och borde.
Stressen knackar otåligt på min axel och kallar "hallååååååååååååååååå, skynda dig". Jag skyndar mig så mycket jag kan. Jag försöker hinna med allt och gärna lite till. Det är så mycket som måste hinnas med. Ändå hinner jag inte allt, och framför allt orkar jag inte allt.
Igår skulle jag satt ihop möbler. Det orkade jag inte. Istället blev det att boka saker, skicka ut infobrev hit och dit samt andra sådana saker. Men idag är en ny dag.

En f.d. arbetskamrat fyllde år i början på april och hon fick ett grattiskort av mig.
Hon älskar rosa, så naturligtvis fick kortet gå i rosa. :)


Det blev ett stafflikort, eller ett easel card.
Samtliga stämplar är från Prickiform, stämplade med svart, olika rosa dynor samt grå dyna.
Pappret som stämplarna finns på är inkade med distresser i olika rosa nyanser.Som stopp har jag stansat ut en bård med en Martha Stewartstans som sedan fått chalk på sig samt pärlor i olika rosa.
Både bård och spellbindersskylten är naturpapper, även det från Prickiform.Innan jag satte fast spellbindersskylten med grattis, sprayade jag lite vatten med lite glimmer"något". Jag kommer inte på vad det heter just nu.
Jag torkade pappret med embossingfönen. Jag tyckte inte det räckte med glimret och sprayade därför ytterligare en gång och torkade det sen innan pappret fästes på kortet.

Det är jätteroligt att göra collagekort.
Vill du se fler exempel på collagekort, gå in på Prickiforms
blogg.
Ha nu en fortsatt härlig onsdag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!