9 apr. 2010

Tänker på dig snuttIdag är det vår gamle hunds födelsedag. Den 8:e april 1984 föddes vår lille snutt, Mackie. En liten svart cairnterrier. Han var min lillebror, min kompis, vår familjemedlem som ofta trotsade mig och var en ögontjänare utan dess like när mina föräldrar inte var i närheten. Min säng var hans på dagarna och var jag hemma sjuk, var han allt annat än glad på mig. Jag fick ligga i min säng på nåder. :) Mycket tokigheter var det i den lille hunden.

Tyvärr fick han somna in i slutet på februari 1997. Det var en väldigt jobbig dag, trots att det var det bästa för honom.

Jag tänker ofta på honom och saknar honom mycket.
Så grattis snutt där uppe i himlen.

Och grattis Jesper om du råkar hamna här. Hoppas du har en bra födelsedag du med. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!