21 apr. 2010

Startar för fullt

Idag är det tredje dagen på starta eget-kursen.
Efter mycket krångel med lokaler har vi nu äntligen kommit till ro i en och samma lokal under hela dagen och för resten av tiden.Vi har fått träffa våra tre lärare och de är jättebra. Alla har sin specialitet och kunskap.
Och trevliga kursdeltagare är det också. Vi är flera som äter lunch tillsammans t ex.

På pysselfronten har det varit lugnt.
I lördags hade vi Prickiformdag. Det var helt underbart att träffa nästan hela DT-gänget. Vi pysslade massor, diskuterade och åt massor med god mat. Och vi gick inte och lade oss förrän 02.45. Herregud så seg jag var i söndags. Men det var det värt. :) Tack gänget. Jag fick mina batterier uppladdade.

Annars har jag tyvärr inte hunnit pyssla. Jag har haft fullt upp med div saker och bl a kursen. Vi har ju läxor. :)
Men jag försöker pyssla. Och vi försöker ta lite varje kväll när det gäller ommöbleringen så att vi inte står helt still där. Jag längtar ju oerhört efter att få mitt nya pysselrum/kontor.

Så därav denna frånvaro på bloggen. Viljan och inspirationen att pyssla finns. Det är bara lite tid och ork som fattas just nu. Men jag ska nog hitta lite stunder. :)

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!