26 apr. 2010

Smått ledsen

Godmiddag på er alla!
Jag hoppas er måndag är bra.
Det är min, trots rubriken.
Hela denna vecka håller vi på med marknadsföring och marknadsundersökning på kursen. Det är mycket intressant och viktigt. Tanken är att vi ska ut och ha marknadsundersökning på onsdag och torsdag. Men jag kommer att gå ytterligare ett steg och lägga upp mina frågor även på nätet och be så många som möjligt att svara på dem. Då når jag ut till fler personer och hoppas då få ett ännu säkrare resultat.

Det jag är ledsen över är att vi försökte möblera om igår kväll. Vi började med en av sofforna (Bala 3-sits skinn från IKEA). De ska få plats där uppe i allrummet, men vi kom aldrig så långt. Soffh-tet fastnade i hörnet av trappan och vi kom inte längre. Vi misstänker att det inte ens räcker att skruva bort räcket som sitter på väggen. Dessutom måste vi vara minst tre stycken men ännu hellre fyra eller fem, som försöker få upp sofforna.

Så det lutar väl åt att vi ska försöka sälja våra två soffor, försöka hitta en eller två soffor som vi kan forsla uppför trappan och som vi har råd med. Detta var verkligen inte något jag hade tänkt lägga pengar på. Pengar vi inte har och de vi har behöver gå till kontoret för att få ordentlig ordning och struktur på. :(
Så ni kan nog gissa att jag är ganska ledsen över detta.

Det är ju tur att vi inte burit upp allt annat där innan och att detta var det sista kvar. Det hade inte varit så kul heller.
Men vi får försöka det bästa vi kan. Det hade ju varit himla skönt om vi slapp sälja dessa och leta efter nya soffor.

Nu är lunchen slut. Nu blir det mer marknadsföring.

Ha en fortsatt härlig måndag.
Kram

P.s Det blev inget pysslat i helgen. Jag varken orkade eller framför allt hann. Men viljan och inspirationen finns.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!