28 apr. 2010

Samarbete kommer man långt med

Ikväll har vi haft närmsta och bästa grannarna på besök. De hjälpte oss med sofforna medan jag passade lille Måns. Jag fixade med gröt och matade Måns och halva matrummet medan de faktiskt fick upp båda sofforna. Det var lite mecklande, men de lyckades. Som minne har vi ett fint, grönt märke i taket i trapphuset, några märken i golvet i hallen (samtliga märken går nog att skrubba bort) samt en skev hållare till trappräcket. :) Så over all gick det överraskande bra.
Och förutom att sofforna blivit flyttade har jag och Kalle flyttat på de två garderober som stod mellan gästrum och toalett. Den ena står nu i pysselrummet och den andra står nere i grovköket. Det känns jättebra att de är flyttade. Så nu kan vi bära upp tvbänken från vardagsrummet och fixa nästa steg i nya vardagsrummet.

Jag är glad att vi har så bra grannar. Vi har ett bra samarbete. Vi hjälper varandra när vi kan, vilket alltid känns bra.
Att kunna hjälpa varandra är guld värt. Och när man får hjälp hjälper man gärna igen. That's what friends are for.

Så nu är vi verkligen på väg i vår ommöblering. Yeay! :)

Imorgon ska jag sitta med marknadsföring hemma. Skriva ner det sista och fixa med en hel del. Dessutom ska jag få upp samtliga tavellister i trappan igen och flytta småsaker från gamla vardagsrummet så att det blir så tomt som möjligt där så att vi kan flytta ner kontoret/pysselrummet dit snarast. Jag vet att det är ett himla tjatande på mig, men det är så kul. Jag känner hur jag mer och mer närmar mig starten på mitt företag på så många plan, vilket känns så härligt och spännande. Om jag bara kunde få anställning också så hade allt varit perfekt. :)

Men nu ska jag lägga mig och sova.
God natt.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!