3 apr. 2010

Polly + kladdkaka = jättegott!

Både jag och Kalle älskar kladdkaka. Smaken, konsistensen. Mums.
Kalle har t o m utvecklat sin egen variant av kladdkaka, som jag älskar.

Och nu i vinter och vår har vi fått recept som varit annorlunda kladdkakor.
Den första var After Eight-kladdkaka. Ok, men jag föredrar att ha After Eight som de är. Men det var kul att prova på.

Och nu är då den senaste varianten Pollykladdkaka. Mycket godare tycker jag, och även Kalle tyckte så. Så det blir fler Pollykladdkaka här framöver. :)
Och nu tänkte jag dela med mig av receptet. Har man bra tips ska man dela med sig. :)
Klicka på bilden för att få den större.Prova gärna den och skriv gärna en kommentar sen vad just DU tyckte om kakan. Och har du ett jättegott recept du vill dela med dig av till mig så får du gärna kommentera här och skriva ner det eller länka där du har det. :)

Nu ska jag klä min lilla minibokhylla.
Kronan blev klar igår och premiärtändes på kvällen. Visar bilder sen.

Idag är det även årspremiär att ha altandörren öppen så att katterna kan springa in och ut hur de vill. Det är så skönt ute och det behöver vädras här. Superskönt. Jag tar gärna på mig en kofta och mina fårskinnstofflor när det är så härligt. :)

Kram så länge.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!