27 apr. 2010

Nytt försök

Ikväll ska vi göra ett nytt försök med våra megadundersoffor uppför vår trappa. Räckena längs väggarna har monterats ner och grannarna kommer över och ska hjälpa oss med att försöka baxa upp vidunderna på övervåningen. Jag hoppas vi lyckas. Och lyckas vi inte med det har jag tänkt att vi ska flytta garderoberna som stor där tv'n ska vara sen i det nya vardagsrummet. Så garderoberna ska jag tömma när vi kommer hem i eftermiddag.

I skolan är det marknadsföring som gäller för hela slanten. Imorgon och på torsdag ska jag ut och undersöka och på nätet kommer det att komma samma undersökning. Och jag vill ju att så många som möjligt svarar på denna så jag hoppas att ni som läser här gärna svarar på den. Men mer info om den kommer.

Jag har ganska ont i ryggen idag men mår betydligt bättre efter några värktabletter. Duracell envisas med att ligga hos mig på nätterna och gärna då ovanpå täcket. Detta gör att jag till slut inte kan röra på mig och sover i konstiga ställningarna och är därmed ledbruten när jag vaknar på morgonen. Inte alls bra.

I pysselväg är det så mycket jag vill fixa till hemma. Jag vill göra scrappade tavlor till nedervåningen. Skyltar, m m. Det kliar i fingrarna. Men just nu är pysselrummet i ett enda kaos, så jag får vänta.Jag håller på att packa ihop sakerna så att det ska bli lättare att kunna flytta dem. Katterna tittar, klättrar och utforskar hej vilt och verkar tycka att det är lite spännande, men lite hemskt också. Tryggheten när vi gör om försvinner lite men återkommer ju tack o lov lite senare.

Nähä. Nu har jag svamlat lite. Nu ska jag ut i miniköket här på skolan och hälla upp kaffet i en termos.

Sköt om er.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!