9 apr. 2010

Mina små minimöbler

Förra veckan, eller om det var i helgen, gjorde jag klart en liten minibyrå samt en minibokhylla.
De fick färg på sig och sen lite papper och dekorationer. De kommer att passa in så fint på kontoret/pysselrummet när det är iordning.Först ut är den lilla minibokhyllan jag köpte hos Prickiform på Karlstadmässan i början på mars.
Den mäter 24*13 cm. Så det är inte mycket som får plats i den. Men trots detta tycker jag att den är så söt.
Vit akrylfärg. Sen är det papper från Maja Design (samma som jag har på telådan och bandlådan.
Banden tror jag att jag köpt hos Prickiform i somras, men är inte helt säker.
Denna lilla minibyrå köpte jag på Jysk. Den var med grådassig, så det blev akrylfärg även på den.
Men här blev det Inkidopapper, band och blommor istället. Lite måste man ju ändå variera sig. :)
Jag har en hel del saker jag tänkt altra sen. Så jag vill hemskt gärna få ommöblerat här i huset så att jag kan kunna sitta i mitt nya pysselrum/kontor snart. Det hade varit mycket trevligt. Och det skulle göra mig mycket mer inspirerad än i detta lilla trånga rum. Men det ska vi ta tag i.

Nu blir det sängen så att jag är pigg och effektiv imorgon.
Ska sluta lite tidigare för att hälsa på Kalles jobb imorgon eftermiddag har jag tänkt mig. :)

Sov gott.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!