23 apr. 2010

Helg, ljuva helg

Idag slutade vi tidigt i skolan, efter att ha intensivt haft genomgångar och räknat en hel del.
Kalle hämtade upp mig och vi åkte till hans arbete, köpte lunch på vägen tillbaka och åt på kontoret.

Jag sitter nu sen någon timme tillbaka med att försöka skriva ihop frågor till den marknadsundersökning jag ska göra nästa vecka. Och så har vi fikat. :) En riktigt härlig och trevlig eftermiddag.
Men uj så svårt det är att komma på rätt och bra frågor. Det ska vara öppna frågor och frågor som verkligen ger svar på det jag vill veta. Finns intresse av min affärsidé eller är det hopplöst att ens starta? Jag hoppas ju innerligt att det finns intresse och "behov".

När Kalle sen slutar ska vi åka och handla lite mat. Det blir tacos ikväll tror jag. Det var längesen vi hade det hemma. Mysa och ta det lugnt i regnrusket.

I helgen ska vi försöka möblera om och jag hoppas på att hinna pyssla lite samt packa ihop mitt pyssel så att det blir lättare att flytta ner sakerna smidigt. Det ska bli så härligt att få ett riktigt kontor med bra struktur och plats för alla saker. Förhoppningsvis kan vi kanske få upp vardagsrummet på ovanvåningen denna helg. Det hade jag gillat. Men vi får väl se vad vi hinner. Min rygg var ju inte på topp imorse precis. Tack o lov är den bättre nu. Men jag lovar att ta det försiktigt. :)

Nu ska vi nog strax bege oss hemåt.
Ha en trevlig fredagkväll allihop.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!