16 mars 2010

Vårfina nyckelskåp

Förra året målade jag om våra nyckelskåp och fick idén att kunna ändra mittmotiven i dörrarna.
Igår gjorde jag min tredje design till nyckelskåpen (1:a designen & 2:a designen).
Det blev i samma stil som jag gjort de senaste korten till Prickiform. En stil jag verkligen gillar och som jag tycker passar in hos oss.Jag blev mycket nöjd med dem och tittar på dem varje gång jag går i trappan (eftersom de sitter på väggen i trappan. :)

Senare idag ska jag klä en liten minibokhylla samt en liten träkista. Båda sakerna har jag tänkt ha på mitt nattygsbord. Men nu ska jag ta tablett mot min huvudvärk samt värma min vetekudde. Medan det verkar ska jag läsa på lite inför imorgon.

Glöm inte njuta av solen.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!