24 mars 2010

Varde ljus, och det varde doftande, vackert ljus

God förmiddag och välkommen till en grådaskig onsdag (iallafall här "i" Normlösa).
Det är inte mörkt - bara grått. Allting ser ut att vara skitigt och tråkigt i detta ljus vi har idag. Ett jämnt molntäcke döljer solen, som jag vill ska komma fram. Istället bara grått, grått och grått.

Då är det tur att det är ljusparty ikväll, eller Partylitevisning. Då blir det massor med härliga ljus och olika slags ljushållare. Härliga dofter och färger. Det ska bli så kul och mysigt.

Och jag som älskar dofter. När jag var ung samlade jag på doftsuddigummin. Jag hade en 3-literspåse full med suddin som doftade olika och i olika former och färger. På lektioner hade jag dem och kunde sitta och sniffa och bara njuta av doften. Och samma känsla har jag nu fått av ljusen. :) Kalla mig knäpp, men åååååh så gott det är att ta ett andetag och känna doften av ett ljus. Och de är verkligen långt ifrån IKEA's doftljus som stinker och där jag måste hålla andan och springa igenom för att undvika ett astmaanfall.

Hög kvalitet, färg rakt genom ljuset istället för bara på utsidan. 100% vax med veke av 100% bomull. Kanonbra brinntider. Tänk vad man kommer ihåg vad de berättar på visningen. :)

Så det är några stycken som kommer hit ikväll. Det blir gott fika och många fina saker att titta på.Så nu blir det städning och förberedelse med fika inför ikväll. 
Folk är inbjudna. Det är allt man behöver fixa som värdinna. Easy Peasy. :)


Vill du veta mer om Partylite, gå till deras hemsida.

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!