24 mars 2010

MCP-färgläggning kan vi nu

Igår köpte jag Polychrompennor "billigt" på Milton i Linköping. Pennor jag velat ha länge då det är så häftig teknik att använda vid färgläggning. Och idag provade jag mina nya pennor på födelsedagskortet till pappa. Och det blev jättebra tyckte jag. Kul var det också. Och ikväll har jag visat Kalle hur man gör. Ju mer han kan desto roligare tycker ju även han att det är att färglägga. Att färglägga med distresser och vattenpensel är ju inte det lättaste om man inte är van.

MCP står för Magic Colour Pencil, vilket låter väldigt roligt, eller hur?! Det är det också. :) Och man behöver inte kunna färglägga vidare bra alls och det går mycket snabbare att färglägga också.

Och så kan man färglägga med Promarkerpennor först och sen de andra pennorna över, men det har jag inte testat än. Men det kommer inom kort. :)
Och mina nya distresser ska jag också prova. :)

Vill du veta mer om MCP-teknik rekommenderar jag dig att gå in här för att läsa och se på jättebra bilder som förklarar bra.

Nu blir det sängen här.
Glöm inte att lämna ett litet avtryck.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!