2 mars 2010

Kort till 2 st 80-åringar

Igår kväll var vi på Tupperware"party". Det var mycket trevligt. Många härliga människor träffade vi. Och det är klart att man beställde några få saker.

När vi kom hem vid 22.40-tiden, kom Kalle på att vi skulle göra ett födelsedagskort till två släktingar som fyller 80 år var i veckan. Så det var bara att sätta sig och göra ett. Kalle gjorde äntligen klart mitt kort från alla hjärtans dag. Så det ska jag fotografera för att visa upp. Det är flera som är mycket nyfikna på det. :)

Nå väl. Vad väljer man att ha på ett kort tilltvå sådana ungdomar? Man kan alltid köra något naturligt som blommor eller så. Men nu är de, iallafall Ingvar, väldigt sprallig och har alltid varit, och då passade stämpeln jag föreslog väldigt bra. Så den fick det bli. :)Jag kommer inte ihåg var jag köpt stämpeln, och tycker egentligen inte att den är min stil, men samtidigt gillade jag att någon gjort en stämpel med "gamlingar" med fart i.
Det är färglagt med distresser och vattenpenna.
Namnen har jag själv skrivit m h a en calligrafipenna och en vanlig tunn penna.
Gratulerarstämpeln är samma som jag använde i beställningskortet och kommer från Minelle. Finns att köpa i Scrapbutiken.
Siffrorna är nog från Maddie Anne, som jag stansat ut för längesen. Ett jättefint alfabet jag skulle vilja ha.

När man sen viker ihop flikarna blir kortet så här:

Jättesmidigt eftersom det inte åker upp igen och lätt att få ihop.
Så det postas idag och förväntas vara framme imorgon när Ingvar då fyller år.

Nu ska jag ta itu och forma denna veckans utmaning till Prickiform som ni får ta del av lite senare.
Ha en fortsatt trevlig tisdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!