28 mars 2010

Grattis pappa på 60-årsdagen

Denna veckan har varit händelserik och full av aktiviteter. Det gillar jag. Många intryck, möten med nya människor och en liten tripp till Norrköping för att bara nämna några saker.

Det känns som att förkylningen i stort sett är borta (peppar peppar). Den kan gärna få stanna borta också nu när jag ska ut i arbetslivet igen. :) Det ska bli jättekul att börja på måndag.

Och så kom jag in på en kurs på fyra veckor som börjar omkring mitten på april.
Det ska bli jättekul att gå den. Jag längtar verkligen.

I fredags fyllde pappa år. 60 år t o m. Jag har lite svårt att greppa att mina föräldrar redan är 60. De känns inte alls som den åldern. Tiden går för fort där.  Min egen ålder bryr jag mig inte mycket om, men föräldrarna får gärna stanna vid en viss ålder.
Nåja. Jag hade gjort ett kort till honom då det var det enda han ville ha - och så här blev det.
(Klicka på bilderna för att få dem större)Det fick bli ett stafflikort.
Papper från Inkido.
Björnstämpeln är köpt på Handarbeta.
Grattisstämpeln är köpt på Karlstadmässan, men jag kommer inte ihåg företaget.
Blommorna är köpta i Scrapbutiken.
60 kommer från QK's minialftabet Haunted.
Pappersbården är från Martha Stewart och är också inhandlad hos Handarbeta. :)

Det var på detta kort jag provade MCP-tekniken. Jag tyckte jag lyckades riktigt bra faktiskt. JAg använde 300g akvarellpapper. Det gick fint att använda.

Idag är det söndag. Jag började skriva på detta inlägg igår, men så kom Earth Hour och då var det bara att stänga av allt, tända härliga ljus i vardagsrummet och titta på Kalles laptop, som gick på batteri.
Vädret är grått och tråkigt. Jag har saker att göra. Dels ska jag förbereda inför imorgon. Sen ska jag börja flytta saker till gästrummet för att påbörja ommöblering så smått. Så sysslolös är jag inte. Det är jag aldrig.


Och sommartid har vi bytt till också. Så det blir att springa runt och ändra en hel del klockor idag så det blir rätt i världen. :)

MEn nu ska jag ta tag i mitt liv. Första åtgärden är att sätta ihop två tidskriftssamlare och sortera det jag klämt ner i den första dubbla jag gjorde. Den är överfull nu. :)
Ha en mysig och trevlig söndag.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!