30 mars 2010

Första praktikdagen

Vilken måndag det har varit!
Var på praktikplatsen, som hädanefter benämns som jobbet, kl 8.00 efter att ha lämnat av Kalle vid hans.
Fick en rundtur och har fått hälsa på väldigt många människor.
Det verkar vara en mycket trevlig arbetsplats så där kommer jag att trivas alldeles utmärkt. :)

Jag har fått en egen plats med jättefin utsikt över Domkyrkan och slottet. :) Och så har jag tagit foto från fönstret så tanken är att jag ska ta foto varje vecka när jag är där för att sen göra ett collage så man kan se hur det ändras. :)

Massor med information har det blivit idag och jag upplevde det stundtals som att de två som visade mig ibland tyckte det var mer snurrigt än jag. :) Det är lite nytt för dem också hur jag ska gå tillväga.

Men för att vara första dagen har jag hunnit väldigt långt känns det som, så rullar det på så här så kommer vi verkligen ha hunnit långt med projektet när jag slutar i slutet av juli.


Och ikväll har det också varit jätterevligt med besök av grannar och vänner. :)

En bättre måndag kan man knappast önska sig.
Kalle bakade Pollykladdkaka. Den kan jag verkligen rekommendera! Ojojoj! :)

Men nu är jag trött och har ganska ont i axlarna. Så nu blir det sängen. Jag kommer nog att sova gott inatt.


Gonatt och kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!