18 mars 2010

Förändringar på gång

Intervjun igår gick jättebra. Ett jättehärligt gäng var det som jag träffade och arbetsuppgifterna kändes helt ok.
När jag skulle gå visade det sig att de inte kallat fler och att de var väldigt nöjda med mig. Och idag ringde personalansvarig mig och sa att jag börjar den 29/3 och kommer att vara där i tre månader.

Så om 1½ vecka kommer jag att sitta här på Länsstyrelsen.

(Bilden är hämtad från Wikimedia commons).

Tyvärr kommer mina A-kassedagar att fortsätta att ticka. Men det är inte därifrån jag får mina pengar dessa tre månader utan från Försäkringskassan. Så jag ska leta upp rätt blankett, skriva ut den, fylla i och skicka in så att det inte strular med utbetalning av pengar.

Så nu blir det förändring här ett tag framöver. Kul. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!