23 mars 2010

En underbar lördag

I lördags hjälpte jag till i butiken. Jag hade flera brudpar, som var jättetrevliga. Det var så härligt att kunna hjälpa dem och få sprida lite inspiration och idéer. :) Och de övriga kunderna var också jättetrevliga.

Efter stängningsdags åkte jag för att hämta ett paket. Jag var lite stressad, men hade mycket trevligt ändå.

När jag var klar där åkte jag för att hämta upp Emelie för att åka bort till LinköpingScrap. Jag höll på att missa Emelie när hon stod och väntade på mig då hon färgat håret. Det var flera gånger jag letade efter en brunett sen också så att jag missade henne. :)

Väl framme träffade vi Fia från Handarbeta. Goare människa får man ju leta efter. Hon var så supermysig och snäll. Glad och så härlig. En person man bara tycker om från allra första sekunden. Så vi pratade en hel del och det kändes som att vi knöt ett litet band där. :)

Vidare träffade jag Sandra, en gammal kompis från "förr". Det är alltid trevligt att träffa henne och vi pratade om att försöka ses någon dag. Och sen träffade jag Camilla från Designat. Även hon var jättetrevlig och glad. Men vi hann inte prata lika mycket tyvärr.

Jag och Emelie tittade runt och handlade lite. Folk satt och pysslade och verkade ha mycket trevligt.

När vi var klara åkte vi hem om oss och hämtade upp Kalle, som suttit och skrivit i svensk text till operan de ska sjunga i höst. Tillbaka till sta'n och hem till Emelie och hennes man för att äta middag och sen spela spel. God mat och ett nytt spel för oss - Small World. Ett strategispel som var roligt. Så det kommer vi att spela fler gånger.

En helt kanonbra dag. Vilken energi jag fick av dagen trots av mycket stress och hålligång hela dagen.

Idag har jag varit en sväng i butiken tillsammans med Jennie och Emelie. Jag har gjort tre exempel till ett av brudparen. Exemplena skulle vara klara till lördag, men det är skönt att de är klara redan nu. I butiken hjälpte jag till att packa upp en hel del av nyheterna från Reprint.

Jag var förbi min senaste arbetsplats för att hälsa på idag, men det var i stort sett tomt, så jag sa att jag skulle ringa och återkomma en annan dag.

Sen var vi även förbi Milton's konstnärsaffär som ligger mitt emot Systrarna Grön. Där hittade jag Polycrompennor till ett jättebra pris. Och en superhärlig kvinna som hade affären. Så där stod vi och pratade en stund. Så dit kommer vi att åka fler gånger.

Så även idag har varit en späckad, men härlig dag.
Och ute är det plusgrader och snön töar bort fint. Det märks stor skillnad här hemma, vilket uppskattas oerhört. Det är fantastiskt bra dränering med tanke på hur mycket vatten det handlar om som ska bort. :) Däremot är uppfarten ganska lerig nu. Det är inte riktigt lika skoj. Så det får bli gummistövlarna när jag hämtar posten.

Men nu blir det sängen för mig. Imorgon ska jag städa och göra fint inför onsdagens ljusvisning här hemma. Och så måste jag bli klar med pappas födelsedagskort. JAg har kommit en bra bit på väg, men det räcker ju inte. :)

Sov gott.
Imorgon får det bli lite bildvisning här.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!