15 mars 2010

DT-uppdrag med Prickiforms vårstämplar

Detta blir ett lååååångt inlägg med väldigt många bilder. Jag hoppas ni orkar ta er igenom det ändå. :)

Det är återigen måndag. Var tog helgen vägen? Jag tycker inte att jag hann så mycket, men skulle jag skriva ner allt så har jag väl ändå det.

Vi var på bio i lördags med kompisar och kompisarnas kompisar. Det blev Alice i Underlandet med bl a Johnny Depp och Helena Bonham Carter.


Och eftersom den fanns i 3D, ville vi naturligtvis se den i den versionen. Men för att kunna göra det fick vi åka till Norrköping, så det blev en liten tripp dit. En jättefin biosalong med sköna säten och bra ljud. En mycket fint gjord film som jag kan rekommendera. Depp är ju aldrig fel heller. :)
Tack o lov får vi 3D till Linköping nu i slutet av mars, så då blir det inte lika lång resa. Och tydligen ska det ju komma en hel del bra filmer i 3D nu under året. T ex Toy Story 3 och en ny Shrekfilm. En annan film som verkar vara bra är "Draktämjaren". Så det kan bli ett bra bio-år.

Senare på kvällen såg vi äntligen "Slumdog Millionaire". Vi har inte blivit färdiga att se den förrän nu. En mycket bra film.

Igår var jag med på Kalles operarep. Eller jag var med dit, men satt och läste och antecknade för fullt medan han och operagänget övade för fullt. :)


Idag har jag tvättat. Duracell hade varit så snäll och kissat ner ett täcke som jag lägger ut på altanen till Tudor som han kan ligga på om han vill så att han inte blir kall och får urinvägsinfektion igen. Nu hängde täcket över en av köksstolarna och där fick det inte hänga - därav pinkandet. Tack Duracell.

Sen letar jag efter ett bra recept på köttfärslimpa. Det jag hittade i en av mina kokböcker skulle innehålla leverpastej, så det avfärdade jag ganska snabbt. Så nu letar jag på nätet.
Jag har klätt om mina nyckelskåp idag med vår och påsk. Bild på det kommer sen i veckan.
Jag har packat ihop ett litet påskpaket till en påskswap jag är med i.
Jag har gått igenom bloggar jag följer.
Ätit, släppt ut katter, ringt nödvändiga samtal.
En dag när det hänt en hel del saker tycker jag.

Men nu ska jag sluta svamla och lägga upp alla bilder det blev på sakerna jag gjorde för Prickiform inför mässan i Karlstad förra helgen (6-7/3). Korten kommer man att kunna skåda kommande helg i Linköping när det är LinköpingScrap på John Bauergymnasiet på Teknikringen 3 eftersom Prickiform är där. :) Så dit ska jag naturligtvis och hälsa på och säkert handla lite också. :)

Min uppgift var att använda olika tekniker och göra blom-/paketkort, påsar, tags och vanliga kort.
Det skulle vara vintage, shabby chic och gå i kvistpapper, vitt och beige.

Vi börjar med en ask som jag vikt efter Tesas beskrivning. Jätteenkel och rolig att göra.
Tags, eller etiketter, man kan använda på olika sätt.


Kort att sätta runt en vas eller en burk som man ger bort i värdinnepresent eller dyl.


Tre påsar jag gjorde.


Vanliga kort.


Till sist blom-/paketkort som jag gjort i den storlek de brukar vara i, d v s kring 5-7 cm.


Ja det var allt jag hade att bjuda på för tillfället.
Nu ska jag leta upp ett bra recept på köttfärslimpa och göra några stycken.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!