12 mars 2010

Beställningskort namnsdag

Att hålla saker hemligt för vänner är inte kul. Men när man får en beställning på ett kort som ska hållas hemligt för en vän, måste man ju bara göra det. Och lite extra roligt blir det när vännen vet att jag och hennes sambo har en hemlighet men inte berättar. ;)

Idag fick hon dock reda på hemlisen som vi burit på. Hon hade/har namnsdag idag (dock inte hennes tilltalsnamn) och fick då detta kort samt en present av sambon, som annars inte brukar komma ihåg namnsdagar alls. Och då är det ju självklart att man ställer upp och gör ett kort.

Och hon älskar ju lila, så det var inte alls svårt att välja färg. :)En stämpel med björnen Popcorn, som jag köpte på mässan i Karlstad i helgen.
Grattisstämpeln inhandlades också då.
Popcorn är färglagd med distresser och ytterst är det inkat med Memento "Rich cocoa".
Blomma från Scrapbutiken.
Blad utstansade på kvistpapper. Stansen är en Martha Stewartstans.
Alfabetet är QK's Banan Split. Mycket snyggt tycker jag. Utstansat i lila. Dock fanns inget bindestreck med så jag tog utropstecknet istället. :)
Glad blev hon för kortet, vilket var mycket trevligt att höra. :)

Nu ska jag ta fram en ny bok från lånepåsen som jag tog hem från Jennie för snart två veckor sedan. Nio eller tio böcker lånade jag och jag ska börja läsa den sjunde nu.  Kalle tittar på "National Tresure". Jag har sett den förut och tyckte inte den var bra. Men jag sätter mig i den andra soffan så är vi iallafall i närheten av varandra ♥. :)

Hoppas ni haft och har en trevlig fredagkväll med mys.
Lämna gärna en liten rad.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!