5 mars 2010

Alla hjärtans dag-kortet jag fick

God kväll!
Hoppas det är bra med er alla.
Här har förkylningen tagit ytterligare en vända så jag har fått gå tillbaka att ta nässpray igen. Hängig är jag, men det kunde varit mycket värre, så jag klagar inte.

Imorgon är det fredag och även om jag är arbetslös tycker jag det är himla skönt med fredagar. Då har man helgen framför sig och Kalle är hemma. Mysigt. Man kan kramas länge på morgonen. Äta frukost i lugn och ro tillsammans och få en massa gjort, eller bara koppla av och mysa.

Ikväll har Kalle hjälpt mig att göra ytterligare ett kort till en släkting. Många kanske tycker det är jobbigt att tänka sig att ha sin andra hälft sittandes brevid, men jag tycker det är jättemysigt. Och så är han duktig, vilket gör att det blir ännu roligare att göra kort tillsammans. Nu hade jag redan kommit ganska långt, men han skrev på baksidan och vi diskuterade lite placeringar på kortet.

Äntligen har det kommit till att jag tagit foto på kortet som Kalle gjorde till mig på alla hjärtans dag.
Det är jättefint tycker jag. Och stackar'n hade sådana svårigheter att hitta alla saker. Jag har fortfarande inte gjort skyltar. Får ta och göra det efter denna helgen.
Klicka på bilderna för att få dem mycket större.


Igelkotten har han noga studerat på ett foto från nätet och då såg den ut så i färgerna. Han har använt Tombowpennor och vattenpensel.


Detta blev så sött att jag var tvungen att ta en närbild.

Och titta på denna baksida.
Så fina ord av världens bäste make.


Visst är han duktig?!
Detta är hans sjätte kort eller något sådant. Jag tycker det är jättestrongt och fint av honom. ♥ ♥ ♥


Vad har annars hänt?
Jag har kommit in i en läsperiod igen och slukar böcker jag lånat av Jennie.
Tudor har fått för sig att han ska ligga på mig nu så fort jag sitter i soffan, precis som Duracell brukar. Duracell håller sig numer uppe på övervåningen i fåtöljen på kvällarna.
Mysan har börjat att tigga vid matbordet för att Kalle mutar henne för att försöka få henne att bli en knäkatt. Han lyckas inte så bra, men hon piper vid matbordet och uppvisar gigantiska ögon varje kväll i hopp om att få något gott. :)

Nu ska jag ta en ny bok från lånepåsen och lägga mig och läsa.
Sov gott och ha en mysig och jättebra fredag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!