2 feb. 2010

Tyvärr

Tyvärr fick jag inte jobbet. Jag fick ett brev igår med posten där det stod att vi 11 som varit på intervju hade varit ett starkt startfält men att de sen fått gå på den som hade mest erfarenhet på de olika uppgifterna. Så det blev inte jag då naturligtvis. Jag hoppas, för deras skull, att de även tänkt att personen passar bra personlighetsmässigt också då detta är viktigare än att ha längst erfarenhet. Arbetsuppgifter kan man alltid lära sig, men sociala egenskaper är inte något man lär sig lika lätt och på samma sätt.

Var besviken naturligtvis, men eftersom det tagit så lång tid och jag inte hört något var det väntat. Så det är bara att hoppas på att någon av de andra jobben jag sökt hör av sig.

Det har snöat ännu mer igår och inatt och tydligen ska det dra fram två snöområden till idag. Jippi. Så ikväll får Kalle ploga lite på gångar och uppfart så att vi kan ta oss fram.

Har blivit förkyld tyvärr. Känner av det mer och mer för varje dag. Inte alls kul, men jag ska inte klaga. Har varit ovanligt mycket frisk den sista tiden. Och det är mycket förkylningar som går nu.

Nu är jag hos Jennie idag. Vi ska till butiken sen. Jag är glad att jag har Jennie. Vi har så roligt ihop. Min "storasyster". :)

Hoppas ni får en underbar tisdag allihop.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!