11 feb. 2010

Tror jag är på bättringsväg

Men jag är inte helt säker. Jag har legat däckad även idag och sovit och vilat mycket. Dock tycker jag att jag känt mig piggare i eftermiddag och ikväll. Jag vågade inte träna, men körde en match bowling, pilbåge och lite basket och var ganska trött efter det, så helt frisk är jag nog inte. Men tar jag det lugnt ska jag nog kunna göra några övningar imorgon.

Det har inte hänt mycket här idag annars. Det har snöat lite lite lite (det räcker med snö nu tack). Mysan har varit ute och hittade nog något som rörde på sig under altangolvet för hon var som tokig ett tag. Så jag blev stående vid altandörren (stängd naturligtvis) och betraktade henne när hon nosade och gick omkring för att se om hon kunde ta sig ner under golvet. Tack o lov kan man bara komma under golvet från utsidan av altanen och där är det snö nu så dit vill hon inte gå.

Dagens alla hjärtans daginspiration kommer här.Ett litet kort.
Papper från BoBunny.
Hjärtans från Melissa Frances.
Textstämpel från Minelle.En LO. Bakgrundspappret är ett sytt papper som är så när man köper det. Mycket vackert och har en annorlunda struktur än andra mönsterpapper.
Collagestämpel från Inkido.
Chipboardhjärta från Inkido. Jag har först sprayat på färg och sen glitter. Detta torkade jag med embossingfönen.
Tjej från Funky Kits. Hon är färglagd med Tildapennor från Panduro.
Biljett från MissCutiePie.
Textstämpel längst upp till vänster är från Minelle.

Jag hoppas jag kan sova gott inatt och har massor med energi imorgon till att göra saker. Det hade varit härligt. Jag har ju en hel del saker jag vill och skulle behöva göra. :)
Sov gott.
Kram

P.s Jag blir hemskt glad om du som besöker mig skriver en liten rad. :)

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!