7 feb. 2010

Shoppingsöndag

Oj, det är söndag redan. Svisch sa det så försvann det lite dagar igen.
Men jag känner ändå inte längre att jag på samma sätt undrar var tiden tar vägen. Jag har mer energi sen jag började träna och jag känner att jag hinner mig samt att jag tar tillvara på tiden mycket bättre.

Jag är fortfarande förkyld, så jag har inte tränat sen i söndags. Jag vågar inte. Det känns onödigt att påfresta kroppen och dessutom ska man låta bli när man är förkyld. Men jag vill träna. Dock har jag ju målat, donat och flyttat möbler i tre dagar denna vecka så träning har jag fått ändå känner jag. :)

Igår sydde jag till två draperier som ska upp i butiken. Dessutom gjorde jag tre kort samt en tavla. Och ändå vilade jag en hel del igår. Draperierna kommer att bli jättefräcka när de kommer upp. Det kommer att göra jättemycket.
Jag ska ta med min lilla samt vår Canonkamera imorgon till butiken för att fota järnet.  Dels för att lägga upp i Scrapbutikens blogg, men även för att visa vänner som inte kan ta sig till butiken hur det ser ut. :)

Idag ska jag klippa ut tyg till anslagstavlor som jag ska klä imorgon. Sen ska jag ta mig an Annikas utmaning på Prickiformbloggen.
Sen ska vi åka och handla stooora diskar till en av datorerna. Kalle håller på att fixa den externa disk som kraschade för ca sex månader sen där jag har ohyggligt många bilder. Och nu behöver vi ytterligare disk så att han kan kopiera filerna. Och så ska jag köpa datorpapper. Jag har så många projekt jag vill göra och då behövs det. Funderade först på OH-papper, men datorpapper är ännu bättre. Då har jag ytterligare ett användningsområde för det och kan göra ännu fräckare saker. :)

Jag tänkte visa vad jag gjort nu inför alla hjärtans dag. Det blir mer och mer jag gjort, men jag tänkte visa en LO idag. Jag försöker fortfarande utmana mig själv på att göra LO's. Smartast hade kanske varit att följa en skiss, men det har jag inte gjort i detta fall.Det är vi på bilden, för 8,5 år sen.
Det stora hjärtat är chipboard från Inkido som köps som ett album egentligen. Men jag har använt alla fyra hjärtan separat istället.
De små hjärtana är klämstans från Fiskars (som jag vill ha så innerligt).

Nä, nu ska jag väcka älsklingen så att vi får äta och sen komma iväg för att shoppa.

Ha en jättehärlig söndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!