25 feb. 2010

Oh my God

Imorse åt vi frukost medan vi tittade på den tredje perioden mellan Sverige och Slovakien. Oh my God. Vad höll Tre Kronor på med? Jag var rätt besviken att de inte gick vidare, men det var inte mycket att göra något åt.
Såg ju curlingmatchen mellan Sverige och Storbritannien inatt. Det var riktigt spännande. Dock tycker jag bättre om att se damcurlingen. De är jämnare och bättre. :)

Sen ca två timmar tillbaka vräker snön ner här på östgötaslätten. Inget uppehåll och väldigt stora flingor. Fortsätter det så här lär det blir ytterligare minst en dm till. Jippi. Så det blir för Kalle att skotta gången genom trädgården till grannen när han kommer hem.
För ikväll ska vi träna på att byta blöja (läs: Kalle), byta pyjamas och ge lille M gröt för att sen lägga honom.
Imorgon kommer stora provet. Grannarna ska iväg på spexet och då ska vi ha hand om M hela kvällen och lägga honom och då är det bra att ha koll på kvällsrutinerna. Så imorgon kväll är vi tillfälliga småbarns"föräldrar". :)

Idag fick jag ett helt fantastiskt DT-paket av Katarina och Prickiform. Oh, my God så mycket fina stämplar. Stämplar som släpps på mässan i Karlstad nästa helg. Fyllda av vår och så vackra! Eftersom jag ska dema för Prickiform nästa söndag ska jag nu göra en hel hög med underbara saker för att visa de nya stämplarna och jag har redan börjat så smått.

Och medan jag sitter och pysslar lyssnar jag och tittar på OS-studions uppvärmning som visas på webben varje dag. Det är kl 18.00 till 18.15. Men det går lika bra att kolla på klippen i efterhand. Det är himla underhållande att kolla på och ett bra sällskap för mig när jag sitter här. :) Riktigt härliga är de. :)

Jag har letat fram mina ritningar över huset och tagit fram allrummet på övervåningen samt vardagsrummet för att se om vi kan göra någon bra ommöblering, men snabbt insåg jag att våra soffor är för stora för allrummet. En soffa får plats, men vi har två. Så i så fall skulle vi behöva sälja våra två soffor och köpa en ny, och det gör man inte i en handvändning när den ena är arbetslös. Nog för att det skulle vara kul med en ny soffa. Min soffa är 14 år gammal och den andra, som vi fått av våra föräldrar, är något år yngre. Och jag skulle vilja ha en tygsoffa, hörnvariant (ev med divan) och inte för mörkt tyg.
Jag skulle nämligen vilja flytta pyssel- och datorrummet till det som är vardagsrum idag. Jag skulle få så mycket mer väggyta till mina saker. Men som det ser ut nu så går det inte. :S Så jag får väl se vad jag kan trolla ihop.

Jobb har jag sökt idag. Gårdagens jobb jag hittade och sökte skrev jag ett meddelande som var späckat med självkänsla. Frågan är hur det tas när en kvinna skriver som jag gjorde. Vi får väl se om jag blir kontaktad.

Och beställningskortet är Kalle och postar as we speak. Så det bör vara framme hos beställaren imorgon om posten sköter sig. Så kommer jag att lägga upp det i helgen.

Men nu ska jag ner och plocka fram maten. Vi ska äta våfflor idag. Vi har köpt ett billigt, men helt ok, våffeljärn som gör två våfflor samtidigt - ett dubbeljärn. Så smidigt och bra. Så det blir det idag samt OStittande under tiden för att sen gå över och visa våra kunskaper när det gäller sexmånadersbarn. :)

Ha en bra torsdagkväll.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!