15 feb. 2010

Helgaktiviteter, telefoner & ny vecka

Måndag igen. Mer än halva februari har gått.
Mycket snö ute och mer ska det bli.
Det snöade en hel del i lördags så vi fick återigen skotta. Och nu har jag hört att det ska bli ännu mer snö under veckan.

I lördags var vi en tur till Ikanohuset. Jag fick äntligen inhandlat skrivarplast, som jag ska ha när jag gör kort, altrar och scrappar. Men det bästa jag köpte/fick, var en oerhört efterlängtad iPhone. Jag har äntligen en mobil som jag gillar och förstår mig på. Den är så snygg, smidig, bra, enkel...det finns hur många ord som helst att använda. Jag är så nöjd. En svart 16Gb blev det. Killen i butiken såg ingen mening med att man skulle köpa en 32Gb om man inte tänkt se Titanic på den, och det har jag ju inte. :)Så gissa om jag var glad när vi kom hem. Men då hann jag inte sätta mig med den. Istället blev det att kasta sig i duschen och fixa till sig inför kvällens restaurangbesök med Jennie och hennes sambo.

Som vanligt, nuförtiden, var vi lite försenade när vi skulle hämta upp dem. Vi hade tack o lov reserverat bord. Det var väldigt mycket folk där, och det var inte konstigt. Så god mat. Tre av oss tog buffén. Man plockar de råvaror man vill ha (kött, skaldjur, grönsaker) för att sen lämna tallriken till två kockar som wokar det åt en.
I mitt fall blev det väldigt många jätteräkor, lite kyckling, lite lamm och grönsaker. Inget ris, inga nudlar. Jag saknade det inte alls på tallriken. Till efterrätt blev det blandad kompott (även det buffé) av morotskaka, chokladpudding, jordgubbspudding (tror jag), chokladruta samt en halv friterad banan och lite glass. Den friterade bananen fick jag av P, Jennies sambo. Allt var mycket gott.

När vi ätit och männen betalt åkte vi hem till dem för att kolla på damernas skidskytte. När tävlingen var över och vi hört kommentarerna och analyserna av tävlingen åkte vi hem. Sen satt vi hela natten och flyttade över saker från gamla mobilen till den nya m m.

Igår fortsatte jag med att flytta över saker. Trött som attan var jag. Detta gjorde att jag blev lite försenad till ljuspartyt som hölls kl 15. Det var mycket trevligt och herregud så många fina ljus och former det finns! Jag trodde aldrig att jag skulle bli sååå förtjust. Det fanns både doftande och doftfria ljus. Massor med kulörer och storlekar. Och de verkar så dryga. Så naturligtvis beställde jag lite.

Efter ljuspartyt gick vi till våra bilar och jag fick en jättesöt alla hjärtans dag-present av Jennie. Hon fick ett kort av mig och idag ska hon få en liten present, som jag inte hann göra klart igår.

Eftersom det var alla hjärtans dag igår fick Kalle ett kort av mig (som alltid), en påse ekologiska geléhjärtan samt Band Hero till xBoxen. :)
Och han är ju bara för söt! När jag var iväg hade han satt sig vid mitt skrivbord för att göra ett kort till mig, för att han vet att det är vad jag önskar mig mest av allt av honom. Han gör jättefina kort.
När jag kom hem såg han så bedrövad ut. Han hade haft jättesvårt att hitta vad han skulle ha för att göra kort, och inte riktigt vetat vad jag har. Men han hade letat och hittat allt utom någon stämpel att använda. Så det ska han fixa idag. Och jag lovade att jag ska märka alla lådor och göra en lista över var han hittar de olika sakerna.
Kortet var jättefint och jag blev mycket rörd. ♥
När han är klar med kortet lovar jag att lägga upp det här. Jag tror att jag inte är den enda som blir imponerad.

Nu ska jag ta och göra klart ett kort som är till imorgon. Det är ju inte vilken tisdag som helst då, utan....?
Fundera på den. ;)

Ha en bra måndag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!