12 feb. 2010

Hej hopp, nu är jag tillbaka

Idag har varit en produktiv dag, så som det ska vara.
Jag har pysslat, ringt samtal, fixat och donat OCH tränat. Det var skönt att träna. Jag var normalt slut efter passet, vilket var skönt och inte kräkfärdig som senast. Så nu ska jag komma tillbaka igen tänkte jag med träningen. Var ute lite i solskenet innan idag också och träffade på Hanna och Måns och stod och pratade lite vid brevlådorna.

Bloggat har jag också gjort. Jag har ju hand om ett antal bloggar nuförtiden. Inte helt själv, men det blir en del ansvar ändå. :)

Bl a lade jag upp bilder på hur butiken ser ut nu. Jag tänkte inte blogga om exakt samma sak här, så därför hänvisar jag till det inlägget istället.

Imorgon bitti (kl 07.10) ska jag till tandläkaren för den årliga kollen. Det är jättetrevligt att träffa tandläkaren och sköterskan, men mindre skoj att bli pillad i munnen (samt betala). Efter besöket åker jag direkt hem och ser till att Kalle åker till jobbet.

Förutom ett besök till tandläkaren ska jag ta mig ett träningspass tänkte jag. Sen blir det jobbletande och pysslande. Tvätta måste jag göra. Det är jobbigt att ha en söndrig torktumlare. Inte skoj alls. :( Det försvårar det avsevärt att tvätta sängkläderna när den inte funkar. Men men.

Och så börjar ju OS imorgon och det ska vi väl försöka se lite av, beroende på vilka tider det handlar om.

Hmmmmm...vad ska jag visa här istället då idag?
*letar runt bland bilderna*En LO om vänskapskärlek.Jag blev extra nöjd med blomman. Det är blomblad i tyg som jag satt ihop till en blomma. Bladen är från gamla ljusmanschetter. Sen en mindre blomma över allt och en stor pärlbrad överst.

Nu ska jag samla ihop mina pysselsaker så att jag inte frestar någon katt för mycket (läs: så det inte försvinner något).

Ha en härlig fredag. :)
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!