8 feb. 2010

En uppackande dag i butiken

Idag har jag varit på plats i Scrapbutiken för att hjälpa till med både det ena och andra.
En hel del varor blev uppackade. Och i eftermiddags kom även Jennie och Helene in (de andra två inspiratörerna). Gänget var samlat men tyvärr hann jag inte prata så mycket med dem då jag skulle iväg för att klippa mig.

Tio min sena blev vi till frisören, men det gjorde henne inget. Som alltid var det ett mycket trevligt besök. Mina toppar blev klippta och det blev kort i nacken igen. T o m nu på vintern blir jag jättevarm i nacken på nätterna när håret blir för långt. Jag fick komplimangen för hur min frisyr var när vi kom dit. Hon tyckte jag lyckades bättre med plattången än vad hon gjorde.

Nu ikväll har vi ätit pannkakor och tittat på "Himlen kan vänta" på SVT1. Jag har tidigare försökt följa serien när den gick men missade ändå några avsnitt, som vi kunde se i helgen. En jättebra och gripande serie. Naturligtvis föll tårarna när vi såg avsnittet idag.

Nu har jag packat upp det mesta av pysslet jag fick med mig hem idag. En del handlat och en del DT-saker att göra.
Imorgon ska jag fortsätta söka jobb. Sen ska det bli en hel del pysslande. T ex redigering av de kort jag tog idag. Jag hoppas de blev bra. Sen ska jag ta det lugnt. Jag känner att jag inte är frisk än. Det är tungt i huvudet, det är jobbigt att andas och att jag är stel och trött i kroppen. Vila är den bästa medicinen då.

Men nu ska jag ta och kolla igenom fotona från idag. Sen blir det sängen och ligga nära Kalle och titta på tv.
Sov gott och ha en bra tisdag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!