13 feb. 2010

En mysig fredag

Idag har jag haft en lugn och mysig fredag, trots att jag fått mycket gjort.

Dagen började med att jag vaknade 06.38 av att jag hörde något svagt pratande. Det var min klockradio som hade radion på. Jag hade ställt klockan igår, men inte tänkt på att kolla volymen. Dock hade jag satt klockan på 06.15, vilket då pekar på att radion viskat till mig i 23 minuter utan att jag vaknat.
Varför skulle jag då upp så tidigt, eller sent som det nu blev? Jo jag skulle till tandläkaren och vara där 07.10. Tack o lov finns tandläkarmottagningen i Mantorp, men att få ut bilen och köra tar ändå 10-15 min eftersom man inte kan/ska/får köra så fort.
Så snabbt upp och fixa till mig för att sen springa upp igen och pussa Kalle hej då och fara iväg.

Tandläkaren var så glad att se mig och jag henne. En stor kram fick jag. Vi pratade lite och hade jättetrevligt. Röntgenbilder togs och jag beundrade det renoverade rummet.

Inga hål hade jag, men tandsten. Ingen överraskning där. Det har jag alltid och har problem med detta i min trånga mun. För trångt i underkäken för tandtråd och för stora glipor i överkäken. Men nu har jag köpt tandstickor i plast som är böjbara och som funkar överallt i munnen. :) Så det ska nog bli bra.

Jag hade rejält ont i mun och käkar när vi var klara. Naturligtvis glömde jag mina glasögon där så jag fick svänga tillbaka. Tack o lov hade jag "bara" kommit nästan halvvägs när jag kom på det.

Väl hemma igen höll jag Kalle sällskap när han åt frukost. Själv fick jag vänta en timme till innan jag fick äta.
Han åkte till jobbet när jag upptäckte att han glömt lunchen på köksbänken. Så det var bara att ringa honom. Han hann tack o lov inte så långt så han vände och fick lunchlådan överräckt av mig på uppfarten.

Sen har jag tvättat, diskat, plockat undan, m m.
Tyvärr blev värken i munnen bara värre och värre och till sist fick jag ta en värktablett. När den väl hjälpte var jag helt slut och gick och lade mig för att vila lite och somnade.

I eftermiddag har jag läst lite och myst med katterna.
Kalle slutade lite tidigare, vilket jag uppskattade jättemycket.
Vi åkte iväg och hämtade ut paket från Panduro. Jag handlade lite på rean och allt jag ville ha fanns. :)
När vi kom hem lagade vi mat ihop - ugnsbakad falukorv och ris. Mycket gott.

Nu ikväll sen har vi fixat så att både min och Kalles mobil kan skicka och ta emot mms. Det har funkat hur bra som helst tidigare för mig, men sen jag bytte till Xperian har det inte velat. Sms har inte varit några problem, men inte mms. Men nu är det fixat.

Sen har jag packat upp alla saker också och lagt dem på deras rätta platser. Ordning och reda är viktigt.
Och jag tyckte jag gjorde riktigt bra fynd också, så jag är riktigt nöjd. :)

Någon träning har det dock inte blivit idag. Fy mig. Men imorgon blir det nog. :)
Och om snart två timmar är det OS-invigning. Det blir nog en hel del tittat på OS misstänker jag. Inte allt och bara där det är avgörande och inte deltävling.

Här är dagens kort.
Det är jättedålig skärpa. Det beror på att jag antagligen hade för lågt ISO på Canonkameran. Men vingarna är embossade med Aubergine från Inkido. Tyvärr råkade jag komma åt vänster vinge med mitt finger - därav det konstiga strecket. Ibland har jag för bråttom.Nu ska jag se om jag kan komma vidare med ett alla hjärtans dag-kort.
Lämna gärna en liten kommentar. Då blir jag så glad. :)

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!