6 feb. 2010

En luuuugn fredag efter en intensiv vecka

Denna veckan har jag varit i farten.
Det lilla projektet jag nämnt tidigare var att måla om, ändra och möblera om Scrapbutiken.
Jag är ju en vanlig inspiratör, men Jonny och Petra, som äger och står i butiken, tror mycket på mig och därför fick jag fria händer.

Jag skrev upp vad som behövdes till butiken (en del handlade jag och Jennie), vi mätte både butik samt samtliga möbler och förra helgen satt jag och ritade upp allt skalenligt för att sen möblera butiken på bästa sätt.

I måndags satte vi igång. Tanken var att vi egentligen skulle göra det nu idag efter stängning samt imorgon, men vi kände att det var lika bra att starta i måndags. Och himmel vilken fart vi hade. I onsdags kväll var vi klara sånär som på en hängränna, nya draperier och tygklädda tavlor (detta är klart på måndag). Och det blev en helt annan butik! Wow, om jag får säga det själv.

Jag kom på att jag, som vanligt, glömde att ta bilder på butiken innan omändringen, men ska se om jag kan hitta några för att kunna visa före- och efterbilder. På måndag hade jag tänkt ta bilder på hur det ser ut.

Jag blev supernöjd med resultatet. Det blev som jag hade tänkt mig och mer därtill. Mycket öppnare, bättre och större ytor, trevligare att sitta ner och pyssla nu och mer enhetligt. Och skoj har vi haft också under tiden. För att inte tala om kroppsarbete. :)

Dock har jag gått och blivit förkyld nu så jag mår lagom bra. Trots detta har jag ändå fått gjort lite idag och i helgen ska jag sy klart draperierna så att de kan hängas upp på måndag.
Och för att fira denna ändring har vi "nyöppning" på måndag. :)
Som tack för hjälpen fick vi massor med fina pysselsaker. Det uppskattades väldigt. Bl a lite nya stämplar från Inkido, papper och annat.

Så idag har jag tagit det lugnt. Vilat mycket. Det har varit skönt.
Igår var jag på intervju. Det kändes väldigt bra och jag kände att jag gjorde en bra presentation av mig. Nu återstår det bara att se vad företaget tycker.

Så bor du i Linköping eller i nejden, titta gärna in i Scrapbutiken på Rekrytgatan 11 (snett mittemot Konsum Lägerhyddan på T1) på måndag för att se hur det ser ut. Jag kommer att vara där. Och nedan kommer erbjudandena som kommer att finnas i butiken.Nu blir det sängen och nässpray för mig. Katterna kommer och kallar på oss nu.
Gonatt och ha en härlig lördag.
Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!