17 feb. 2010

Effektiv men tung dag idag

Idag tvättas det. Det diskas och jag har skottat. Handdukar byts ut och jag försöker röja lite här och var.
Jag har skottat en del på uppfarten för att det ska få plats mer än en bil. Mycket snö är det. Det sa min rygg till mig. När ryggen gnällt en stund slutade jag skotta och gick in igen.

Har haft ett, som alltid, jättehärlig samtal av världens bästa Katarina, nämligen PrickiformKatarina. Alltid så go och glad och man blir så varm när man pratar med henne. Vi kom fram till en hel del saker. T ex att jag ska dema för dem på Svensk Scrapbookings mässa i Karlstad den 7:e mars. Mässan börjar den 6:e, men jag ska dema den 7:e.
Jag ska visa olika tekniker med de nya stämplarna som kommer då. Och wow vilka stämplar!
De är helt underbara! Jag blev kär i allihop. Så det blev en hel del bestämt där.

Ett annat, mycket mindre trevligt samtal var från de som jag var på intervju hos för två veckor sen.
De hade under dessa veckor bestämt sig för att göra om tjänsten till en fältsäljare istället, och därmed var jag inte längre intressant.

Det är djupa suckar som kommer nu. Det känns jättetungt. Kommer jag att hitta ett jobb? Eller är det lika bra att starta ett eget företag istället? Jag vet snart varken ut eller in. Kul är det inte iallafall. Självkänslan blir mindre och mindre, som om någon sitter och tuggar på det konstant.
Men jag ska inte låta mig bli nedslagen. Nya tag. Positiva tankar.

Nu ska jag ta tvätten för att sen lägga in ytterligare en tvätt. Och hoppas på att torktumlaren inte krånglar för mycket. Det låter som om den funkar hyfsat idag, vilket hade varit bra så man får mjuka handdukar istället för sandpapper.

Kram

Inga kommentarer :

Skicka en kommentar

Tack för att Du lämnar ett litet avtryck hos oss på Pysseldags!
Det uppskattas alltid. :)
Ha en fortsatt bra dag!